Ik ben in 1980 afgestudeerd in de klinische pedagogiek aan de Rijksuniversiteit te Utrecht. 
De afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen gedaan  en cursussen gevolgd. O.a. de mastercourse korte oplossingsgericht therapie. Tevens heb de opleiding tot cognitief gedragstherapeut en de opleiding voor EMDR- practitioner gedaan.
Voortdurend bijscholen vind ik belangrijk en daardoor zal ik de nodige opleidingen volgen.
Na mijn afstuderen ben ik werkzaam geweest als behandelcoördinator in verschillende instellingen.
 
In 1996 ben ik een eigen praktijk begonnen in eerste instantie voor het begeleiden van echtscheidingen. Later is de praktijk uitgebreid en kan zeer diverse problematiek behandeld worden. Ik werk samen met andere praktijken in de regio zodat er geregeld intervisie, overleg en uitwisseling plaatsvindt.
 
WietskeTieskens:
GZ-psycholoog (BIG geregistreerd) Registratienummer: 99050712825
Eerstelijnspsycholoog
Cognitief Gedragstherapeut, lid VGCT
EMDR practitioner, lid Vereniging EMDR Nederland
Lid coöperatieve vereniging Psyzorggroep Overgelder.
Lid LVVP
Lid NIP
 
Per 1 januari 2017 is het verplicht om in het bezit te zijn van een kwaliteitsstatuut. U kunt het kwaliteitsstatuut van deze praktijk hier vinden. 
 
 
 
 
Afspraak maken

 

T 055 3550955
E info@wietsketieskens.nl

Inloggen op de clientenlogin

      
Laatste Nieuws
 
Ook in 2019 alleen een contract met Zilveren Kruis
Lees meer