Clientervaringen


Elly

"In eerste instantie was ik sceptisch om een psycholoog te bezoeken.Na het telefonisch maken van een afspraak met Wietske,veranderde dit al.Wietske is een professional,ze stelt je op je gemak, heeft oog voor detail en luistert aandachtig.Ze gaf mij de ruimte en tijd om mijn gevoelens te uiten. We hebben daarna samen gezocht naar mogelijkheden om zo goed mogelijk met mijn probleem om te leren gaan en pijnlijke gevoelens te verwerken. 

Ik ben mij na de behandelingen van Wietske bewust van mijn gevoelens en kan deze toelaten zonder daarvan overstuur te raken.De behandelingen hebben dit in een relatief korte periode mogelijk gemaakt. Ik heb rust en ik kan weer genieten van het leven"


 Siska

"Een snelle, heldere analyse van je 'probleem'? Een no nonsense aanpak én een betrokken houding? Dan moet je echt bij Wietske zijn. En als je net zo goed kunt luisteren naar haar als zij naar jou ben je zó weer op de goede weg."

 

 Peter.

"Ik heb het resultaat na de behandelingen bijna als onbeschrijfelijk en magisch mogen ervaren, de meeste scherpe kanten uit mijn verleden die mij dagelijks tergden, zijn hierdoor mild geworden of grotendeels verdwenen. 

Nu kan ik mijn verleden in mijn hoofd met rust bekijken zonder mijzelf opnieuw te verliezen in verdrietige en wanhopige emoties. Ik kan nu verder met mijn leven."

 
 

 

 
Afspraak maken

 

T 055 3550955
E info@wietsketieskens.nl

Inloggen op de clientenlogin

      
Laatste Nieuws
 
Gevolgen coronavirus voor de praktijk
Lees meer
Ook in 2020 alleen een contract met Zilveren Kruis
Lees meer